Detta är LEKEXTRA!

LEKEXTRA-kedjan har ambitionen att vara ditt första val när det kommer till leksaker. Vi strävar efter att ha ett brett sortiment med varumärken som många kunder kan känna igen sig av och som skiljer sig gentemot våra konkurrenter. Vår önskan är att du som kund ska känna dig trygg samt att vi tillsammans med våra kollegor, har möjlighet att samarbeta för att välja ett noga utvalt sortiment av trygga, roliga och pedagogiska leksaker. 

lekextra

När du som konsument besöker våra butiker vill vi att du ska få en bra upplevelse, god kvalité samt bra service av våra medarbetare. LEKEXTRA väljer alltid leverantörer som står för kvalité och som hjälper till att värna om vår miljö och omgivning. Med ett noggrant utvalt sortiment av leksaker strävar vi efter att vara det självklara valet för dig som söker leksaker.

Tillsammans är vi starka och det ger fördelar för dig som konsument. LEKEXTRA är en kedja med fristående leksaksbutiker i Sverige, från Malmö i söder till Pajala i norr och en butik på Åland. Lekextrakedjan samarbetar idag med KOZMOS och RINGO – marknadsledande leksakskedjor – i Norge och är idag över 250 butiker tillsammans i Sverige och Norge.

Välkommen till våra butiker!

Scroll to Top