Hej!
Johan Holmberg heter jag som driver Lekextrabutiken i Sölvesborg. Efter att förra ägaren hade gått i konkurs, köpte jag upp butiken som den stod. Jag öppnade upp o satte min egen prägel på den.
Jag skapade en fantastisk o rolig butik utifrån barnens perspektiv. Det ska va roligt o annorlunda att komma till oss. Jag driver butiken som en gammaldags leksaksbutik, där man inte förväntar sig hur de ska se ut, som de gör hos många andra kedjor. Jag brukar säga att jag har ett organiserat kaos 😂 Kunden ska kunna gå par tre varv o hitta nya saker  som man inte hittade första varvet.

Lekextra i Sölvesborg

Butiken har gamla anor. Gemlaboden som butiken heter startade på 40-talet i denna hörna vi ligger idag fast i den gamla huset som revs på 80-talet o ersattes med dagens hus vi håller till i.
Jag vill verkligen sticka ut och bli en originell butik som bara finns här. Man får ofta höra folk och turister som besöker oss för första gången, wow, vilken cool butik, sådana finns det inte många kvar av idag, och då värmer det lite extra i hjärtat.
Så har ni inte varit här, kom och gör ett besök, ni lär inte ångra er.
Mvh Johan i Sölvesborg
Lekextra Sölvesborg
Scroll to Top